Autospecialist Edwin, uw Mercedes-Benz specialist met al ruim 30 jaar ervaring. Van oldtimers tot de nieuwste modellen en van personenwagens tot lichte bedrijfswagens.

Met alle automerken kunt u voor onderhoud en APK bij mij terecht. Voor het onderhoud van uw auto bied ik u originele- en A-kwaliteit onderdelen: zo kan ik altijd op maat voor u werken tegen scherpe tarieven. Onderdelen worden altijd volgens de fabrieksvoorschriften gemonteerd, om de hoogst mogelijke veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw auto te garanderen.

Desgewenst bied ik een haal- en brengservice van uw auto aan en bij een langdurige reparatie kunt u gebruik maken van een gratis leenauto.

De nieuwe generatie Mercedes-Benz wordt door mij uitgelezen met de meest recente officiële diagnoseapparatuur en ook kan ik uw Mercedes up-to-date houden met de nieuwste softwareversies. Onderdelen worden besteld met het officiële bestelprogramma van Mercedes-Benz.

Het digitale onderhoudsboekje (DSB – Digital Service Booklet) van de nieuwste versie personen- en bedrijfswagens van Mercedes-Benz wordt door Autospecialist Edwin officieel bijgehouden in de Mercedes-Benz onderhoudsdatabank.